Mit Office 365

Office 365  – som de fleste bruger det

Det er ingen hemmelighed at der bliver solgt mange Office 365 licenser. De fleste af vores kunder vælger Office 365 på grund af Exchange online og office pakken. For Exchange Online gælder det typisk at man står overfor at skulle opgradere deres eksisterende Exchange installation. I den situation er det for mange en no-brainer at skifte til Exchange Online. Det giver mening økonomisk og driftmæssigt. Specielt lidt mindre kunder kommer typisk fra en løsning hvor de har haft en hostet Exchange eller måske en mailløsning de har fået sammen med deres hjemmeside eller lign.  Til sammenligning med hostet Exchange giver Exchange Online sig selv i forhold til økonomi og driftsstabilitet.

Når man samler et abonnement med både Exchange online og office pakken, f.eks. Business Premium eller E3, så har man alle de produkter som man altid har haft, men til en skarp pris og høj driftsstabilitet. Abonnementet rummer også mange andre applikationer, men kun færreste bruger lidt tid på at forstå om der er nogen af dem der kunne være relevante for dem.

Overblik over Office 365 abonnementer: https://products.office.com/da-dk/compare-all-microsoft-office-products?tab=2

Mit Office 365

Udover at vi selvfølgelig abonnementerne, så er vi også nysgerrige på hvad de rummer af muligheder. Flere af de standard apps der er med er med til at gøre vores hverdag mere produktiv. OneDrive for business har erstattet vores fildrev og som en super bonus har vi nem adgang til vores filer fra alle enheder, android og IOS. Vi kan have mapper som vi kan dele med kunder og partnere. Skype for business bruger vi uafbrudt – men ikke til video eller tale kald. Skype viser på en nem måde om en kollega er optaget eller ikke er ved computeren. Det kan man se i skype-appen eller outlook når man indtaster en mail-adresse. Så forstyrrer vi ikke en kollega unødigt eller forventer hurtigt svar fra en der er i møde.

Teams – samler det hele

Vi bruger mails, skype chat, OneDrive, Onenote, lister, dokumenter og meget andet.  Vi bruger dem i forbindelse med kunder, opgaver og projekter. Traditionelt har vi så haft mapper på drev og i outlook mv. for at holde styr på det hele. Med Teams kan vi samle det hele omkring den enkelte kunde, projekt eller opgave. på den måde samler vi alle mails, chats, noter, filer, billeder, todo-lister og tidsplaner på det samme sted omkring det samme emne – det er MEGET smart. som alt andet skal man lige lære det, men det er nu ikke så svært.

Addons – udvider og sikrer Office 365

Selvom Office 365 har mange ting som standard så har vi valgt at opgradere vores installation med et par sikkerhedsløsninger. Vi bruger et spamfilter fra Proofpoint. I forhold til et standard filter så scanner proofpoint også vedhæftede filer og links i mails. Det giver en forøget sikkerhed mod de mest udbredte mailbaserede trusler. Derudover kommer skadelige mails slet ikke ind i vores indbakke da de scannes inden og vi bliver adviseret om evt. skadelige mails og tvivlsomme afsendere.

Vi har også backup af vores Exchange Online og OneDrive for business. Som standard kan man genskabe slettet indhold nogle uger tilbage, men der er ikke nogen egentlig sikkerhed mod datatab. Vi har mange mails som rummer en vigtig historik ligesom vi har informationer i vores OneDrive der er omfattet af GDPR og derfor skal have tilstrækkelig beskyttelse.

Disse løsninger virker i øvrigt også til Google.

Mail med markedsføring

Vi bruger en signaturløsning der hedder Exclaimer. Løsningen sikrer at vi fra central hold sikrer at vores mail signaturer er ens i forhold til layout samt at folk har de rigtige titler og numre mv. Det kan man selvfølgelig også klare på andre måder, men derudover giver læsningen os muligheder for at indsætte bannere med information og reklamer for vores produkter og arrangementer. Dermed har vi beriget hvert eneste mail vi sender med relevant info og/eller reklame.

Exclaimer findes også til Google.

Er I interesseret i hvordan i får mere ud af jeres Office 365 løsning så kontakt endelig.

Se mere her: https://comply-it.dk/office-365/

Office 365 addons

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram