Har I styr på mobilsikkerheden?

Mobilsikkerhed

Mobilsikkerhed er vigtig.

I vores arbejdsliv – og privat – bruger vi mobilen næsten mere end vores computer. Det styrker fleksibiliteten og produktiviteten. Den måde som vi bruger vores mobil på øger risikoen for tab, ødelæggelse, tyveri samt kompromittering.

Mobile Device Management – MDM

Løsningen på den mobile sikkerheds-udfordringen er hverken kompliceret eller dyr. Med vores foretrukne MDM løsning fra finske Miradore kan I komme i gang gratis…… ikke noget med prøve periode eller andet bare GRATIS.

Løsningen findes i en gratis udgave, business og entreprise. For den lille organisation kan man komme langt med gratis versioner. Har man flere administratorer eller ønsker at kunne se alle ens mobiler på et kort mv. skal man op i business udgaven og har man avancerede behov, så er det entreprisen udgaven.

Har I mobile medarbejdere?

Mange brancher har mobile medarbejdere, transportbranchen, service og håndværk og vikarbrancher især har medarbejdere på farten. Med en MDM løsning kan man ikke alene sikre deres mobile enhed, men også på et kort se hvor mobilerne/medarbejderne er. Miradore har flere cases fra disse brancher. Vil I høre mere om bracheløsninger på mobilsikkerhed, så kontakt os via linket nederst på siden.

Kom i gang

udover gratis udgaven kan de øvrige udgaver prøves i 14 dage uden beregning. man er i gang på få minutter kom hurtigt igang med MDM

Det er ikke ualmindeligt at man på mindre end 10 minutter er blevet oprettet på Miradore portalen og har fået indrullet den første mobile enhed. Det er muligt at indrulle nye enheder uden at it-afdelingen skal have fysisk adgang til enheden. Derved spildes der ikke en masse dyrbar medarbejdertid på at implementere mobilsikkerhed.

I kan læse lidt mere om løsningen her Mobil sikkerhed & MDM

Vil I høre mere eller vide hvad business og entreprise koster så kontakt os ved at klikke  HER

mobilsikkerhed

 

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram