Comply-it bliver til All Office

Infrastruktur – Det rigtige fundament

Du er ikke i tvivl. Dit hus skal have et godt fundament, men hvad med dine IT løsninger? Vi ved godt at I ofte er mere fokuserede på jeres applikationer, kundesystemer og salgsplatforme, men disse systemer skal også have et godt fundament. En god infrastruktur handler om mere end hurtigt internet, netværk og WiFi overalt på kontoret. En god infrastruktur er tilpasset opgaver som den skal løfte ligesom der skal tænkes et relevant sikkerhedslag ind i løsningen. Vi ser ofte at virksomheder har investeret mange penge i ny infrastruktur uden at have fået nogen umiddelbar forøgelse af performance. Som alt andet er intet stærkere end det svageste led. Vi kan ofte med lidt forudgående undersøgelser med få midler forbedre kvaliteten af den samlede løsning.

Har I brug for hjælp til jeres infrastruktur?

Kontakt en af vores medarbejdere på 71 997 996 for en dialog om jeres infrastruktur.

Hurtigt fibernet

En større del af vores kommunikation og infrastruktur er bundet sammen via internettet. Et stabilt og hurtigt internet er derfor en væsentlig komponent i et godt fundament. Comply-it samarbejder med landets bedste udbyder af fiberforbindelser. Skal I have fiber etableret eller skal jeres nuværende aftale ses efter i sømmene?

Express Route

Express Route er Microsofts virtuelle private forbindelse til Office 365 og Azure. Er I mange brugere eller oplever I at Sharepoint online eller jeres cloud-servere kører langsomt? Så kan Express Route været løsningen for jer. Det er et tillæg som vi etablerer til jeres fiberforbindelse og via den får I privat direkte adgang til Microsofts sky.

Det rigtige netværk

Det er ikke nok med de rigtige forbindelser, man skal også have et godt netværk. Comply-it bygger netværk baseret på udstyr fra producenter hvor kvalitet, performance og sikkerhed er helt i top. Er jeres netværk og systemer langsomme? Ofte kan en overset flaskehals i netværket være årsagen. Kontakt én af vores konsulenter og få en dialog om optimering af jeres netværk.

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram