Comply-it bliver til All Office

Hvad er Office 365?

Office 365 er alle de kontorprogrammer du kender; Word, Excel Powerpoint mv. Office 365 er også en cloudbaseret abonnementtjeneste, der samler de bedste værktøjer til den moderne arbejdsplads. Med kombinationen af markedsførende apps som Excel og Outlook samt effektive cloudtjenester som OneDrive og Microsoft Teams gør alle i stand til at skabe og dele ting – hvor som helst og fra hvilken som helst enhed.

Arbejd hvor som helst, når som helst, på enhver enhed. Office 365 er klar, når du er.

Uanset om du arbejder på kontoret eller på farten, får du et sæt produktivitetsværktøjer fra øverste hylde, som du allerede kender.

Med 1 TB lagerplads pr. bruger får du masser af plads til alle dine filer. Da dine filer er gemt online, kan du desuden dele med personer i eller uden for virksomheden, uanset hvor du arbejder fra, når du har brug for det. Og med HD-video med flere deltagere, deling af indhold, delte kalendere og teamchat er du altid ajour med dit team.

 

Får I det optimale ud af jeres Office 365?

Kontakt en af vores medarbejdere på 71 997 996 og hør nærmere.

Digital transformation

Office 365 er mere end office pakke og Exchange online.

Det er også en fremragende platform til at starte og håndtere virksomhedens digitale transformation.

Office 365 indeholder værktøjer der hjælper med at designe og håndtere digitaliserede arbejdsgange.

Ved at opbygge simple flows kan manuelle og tidskrævende opgaver simplificeres og udføres med et væsentligt lavere ressourceforbrug.

Mobile medarbejdere

Er jeres medarbejdere ofte på farten? Har de skiftende arbejdssteder? Så er Office 365 måske svaret på hvordan I opnår tilstrækkelig fleksibilitet.

Office 365 apps er tilgængelige på de fleste platforme; Windows, MAC, IOS, Android mv.

Alle data og filer lagres i Microsofts sky og kan nemt tilgås og deles af alle i organisationen.

Brug for fleksibilitet?

Office 365-licenser kommer med mulighed for stor fleksisbilitet. De oprettes ændres og nedlægges med kort varsel og man betaler kun for den periode som man har det tilgængeligt i.

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram